Jump to content

UPDATE - Unfortunately, the data that was lost is unrecoverable by the host.  If you joined between May 26th and Jan 13th please feel free to sign up again.  In addition, all posts and messages during that time have also been lost.  At this point there is nothing that can be done, other than to move forward from here.

 

Thank you for your patience and understanding.

-NPORA Mod Team

*Updated: 02/06/2022 5:26PM PST

PatDes

Members
  • Posts

    45
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by PatDes

  1. FINALLY!!! Managed to get some serious work done on my custom low profile winch bumper!! Happy will the result. Now I have to bend some tubes for the corners and finish the front skid plate AND paint it! (And fix my very messy wiring haha) Sent from my SM-A520W using Tapatalk
  2. Finally finished welding up my low profile winch bumper last week! Sent from my SM-A520W using Tapatalk
  3. Thank you! I would love a picture, if you have one! Sent from my SM-A520W using Tapatalk
  4. I'm looking to do a dual battery set up on my 2004 pathfinder. I wonder if anyone here has done it and how they positioned the batteries. Photos would be appreciated! Sent from my SM-A520W using Tapatalk
  5. Baby #1 is on the way and as I live in northern Canada a remote car starter is a must for the Pathy. Does anyone have any recommendations for a remote car starter for an 04 3.5L with a manual transmission? Thanks! Sent from my SM-A520W using Tapatalk
  6. Much appreciated Sent from my SM-A520W using Tapatalk
  7. Merry Christmas! Sent from my SM-A520W using Tapatalk
  8. How'd you get a swing gate on the stock rear bump? Sent from my SM-A520W using Tapatalk
  9. What IS the R50 rated to tow? Sent from my SM-G870W using Tapatalk
  10. Driving home after a bad few days and my 04 R50 start acting up! No top end power at all! I pull over and I can feel the engine is a little off balance. I ran the codes and I got a (cam shaft position over advanced) code. Could this be a sensor or did my timing belt skip? Sent from my SM-G870W using Tapatalk
  11. Thanks! Sent from my SM-G870W using Tapatalk
  12. This is a long shot but can anyone tell me what size the banjo fitting is for the power steering return coming off the steering rack? Sent from my SM-G870W using Tapatalk
  13. Those rings are a huge pain! I strongly recommend getting a universal angle grinder bolt wrench, works like a dream on those rings Sent from my SM-G870W using Tapatalk
  14. All the research I've done points to the crappy piston rings that nissan put in an otherwise amazing engine Sent from my SM-G870W using Tapatalk
  15. I have a 2004 se r50 with a 5 speed. It's done the exact same thing since I bought it over 3 years ago. I bought it knowing about the oil consumption at 170, 000 km because I was planning an engine build for it. It now has almost 270, 000. I drive it hard with over sized tires and it has seen 4 canadian mountain winters. since I have the new engine ready to go and need an excuse to do the swap, I've even stopped topping it off (except before road trips). Still runs like a champ! The thing can't be killed! Sent from my SM-G870W using Tapatalk
  16. Does anyone know of a way to put auto locking hubs on the front of a R50? I'm gonna order a set of the warn manual hub unless anyone has a better idea. Thanks Sent from my SM-G870W using Tapatalk
  17. Holy that's some serious steel for those mounts. I've been working on my own custom low profile tube winch bumper. (Progress has been slow) I was worried if my design was strong enough but thanks to an altima that ran a red yesterday, I'm not longer worried lol 5000$ in damage to her and my pathy and bumper totally unharmed Sent from my SM-G870W using Tapatalk
  18. How long did you leave the battery unhooked? Sent from my SM-G870W using Tapatalk
  19. I had similar problem with my idle speed. before you start thinking your ECM is fried try resetting it, simplest way to do this is leave the battery unhooked for 48 hours. Worked for me Sent from my SM-G870W using Tapatalk
  20. Thanks so much! My pathy's rears need replacing and I'm going to try tackling this in the next month Sent from my SM-G870W using Tapatalk
  21. Much appreciated Sent from my SM-G870W using Tapatalk
  22. Guess I should've probably read the whole post first lol Sent from my SM-G870W using Tapatalk
  23. Are you getting any exhaust drone? I had a similar setup in my 2000 maxima with the 3.0 back in the day and it had some low rpm drone Sent from my SM-G870W using Tapatalk
  24. Hey Hawairish, did you do a rear disc brake conversation on your R50? If so I would love any info you have on it! Please PM me if you don't mind Sent from my SM-G870W using Tapatalk
  25. Hey I cleaned the very dirty throttle body of my 04 R50 after which I got this trouble code "P0507 Idle Air Control System RPM Higher Than Expected" now if I'm not mistaken I should just need to reset the ECM but I can't seem to do it with my scan tool and disconnecting the battery for an extended period of time did work either. Any ideas? Sent from my SM-G870W using Tapatalk

Welcome to NPORA Forums

 

Please register to gain full access to the forum.

Make sure you read the Forum Guidelines and don't forget to post a new intro in the New People Start Here! section, to say hi too everyone.

 

-NPORA

×
×
  • Create New...