Jump to content

Due to a hardware failure on the hosts systems, all posts and messages created between May 26th and Jan 13th have been lost. Additionally, if you joined the NPORA Forums community during that time, you'll need to re-register. -NPORA Mod Team *Updated: 05/19/2022 12:15AM PST

Zkingcyrus

Members
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Previous Fields

  • Your Pathfinder Info
    1995 xe
  • Place of Residence
    Sunset heights
  • Mechanical Skill Level
    Wrench And Socket Set Mechanic
  • Your Age
    30-35
  • What do you consider yourself?
    Rarely Go Off-Road
  • Model
    XE
  • Year
    1995

Profile Information

  • Location
    Houston
  • Country
    United States

Recent Profile Visitors

1,038 profile views

Zkingcyrus's Achievements

NPORA Newbie

NPORA Newbie (1/5)

1

Reputation

  1. I'm having some issues with the door locks and the power windows, I can't find the circuit breaker on my 1995. Any help?
  2. It could also be a bad fan clutch. Mine spins all the time and makes a ton of noise. Cruising at a steady speed it will fade in and out in volume but always makes some noise. I thought I was the timing belt at first but it's too inconsistent.
  3. Well, I tried "everything". I pulled up the gsm and followed the diagram searching for the "circuit breaker" next to the fuse panel. Finally gave up and decided to swap a few grounding screws before I put it back together and that ended up solving my problem. Good luck to everyone else with window issues!
  4. I tested the 5 fusible wires that come off of the battery (lead to negative terminal). All were showing 12v. When I tested the other sides of the circuit (from battery terminal); 1/5 show 12v with the key off, 4/5 show 12v with the key on. The door lock button is also not working. The windows were working momentarily today but everything died again after I put 2 down.
  5. Im not getting any power to the switch. Windows stuck up, automatic locks not working either. It happenend a few times and completely quit today. I pulled the amplifier but capacitors tested fine and toggle were clean/unburned. I can't figure out which relay/fusible linke feeds power to windows, any guidance would be appreciated.
  6. After further review it seems: I have power to both gauges. Continuity through both circuits. 2 ohms through the temp circuit when warm and 1 ohm through gas, likely almost empty. My gas gauge may be working, need to fill her up and see. The needle moves a tiny bit when power comes on, barely noticeable unless I'm staring at it like today. Hoping I just need a new temp gauge.
  7. After further review it seems: I have power to both gauges. Continuity through both circuits. 2 ohms through the temp circuit when warm and 1 ohm through gas, likely almost empty. My gas gauge may be working, need to fill her up and see. The needle moves a tiny bit when power comes on, barely noticeable unless I'm staring at it like today. Hoping I just need a new temp gauge.
  8. Neither gauge is working in my 95. I have read the fix, but the panel on the 95 does not have the voltage regulator in the top corner, Ii am hoping someone can point me in the right direction to get them working again.
  9. Thank you everyone. I have a friend who works with LKQ found a 94 donor vehicle in bouston. Still waiting for email confirmation that the harness is intact.I had to do some metals repair or the roof over the windhsield. Subsequently decided to do a full paint job. So far I've done primer, taped off the whole body in hexagons, went over that with stencils of skulls and movies geek inside jokes i.e. storm troopers, maul, grievous, fett and a LOTR reference. Will be masking off more soon to do a "riptile" camo pattern over this backing mask. Hopefully these embedded links work.
  10. New to Pathy(s) and to the Forum. currently bringing a 95 wd21 back to life. will post some pictures in a bit. In the meantime, I need a few parts I was wondering if you guys could point me in the right direction. I need everything for the windshield, spacers and weatherstripping. I am assuming the dealership is my best bet but any insight would be appreciated. I also need the wiring harness for the lift gate. About two-thirds of the wires got torn while removing the lift gate for paint prep.

Welcome to NPORA Forums

 

Please register to gain full access to the forum.

Make sure you read the Forum Guidelines and don't forget to post a new intro in the New People Start Here! section, to say hi too everyone.

 

-NPORA

×
×
  • Create New...