Jump to content

UPDATE - The host suffered a "Catastrophic Hardware Failure" (*specifics not shared) on 01/13 and the "latest available" backup for the website and database were restored.  At this point they have been unable to recover any later versions of the database.

     We are going to give them another 72hrs to pull off a miracle and find something later than 05/21 before we fully move forward with normal forum operations.  Maybe we'll luck out, but to be perfectly honest, it's not looking good.

     It is still recommended that new members wait to register for the time being, as any new accounts created before our final decision on a path forward is made, may not exist once this is taken care of. This is also true for new topics, posts, status updates, profile & account changes, etc.

 

As always, we appreciate your patience as ask that you hold on just a little longer.

-NPORA Mod Team

*Updated: 01/17/2022 6:54PM PST

asantos

Members
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

Previous Fields

  • Your Pathfinder Info
    1987 Pathfinder
  • Place of Residence
    Arizona
  • Mechanical Skill Level
    Wrench And Socket Set Mechanic
  • Your Age
    22-29
  • What do you consider yourself?
    I Go When I Can
  • Model
    XE
  • Year
    1987

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Arizona
  • Country
    Mexico

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

asantos's Achievements

NPORA Newbie

NPORA Newbie (1/5)

0

Reputation

  1. Thanks for the reply, yes my brake lights work fine and not too long I cleaned the wiring connection specifically the ground to the engine block as it was giving me serious electrical issues like misfiring and shutting off while running but haven't checked it since. Should I run through the wiring again and make sure all is well there?
  2. My 87 3.0 manual 4x4 pathys dash lights will go on as I initially brake. Kind of like when you first turn the key in the ignition. I imagine it's something eletric? If anyone has had this issue and knows what's going on I'd greatly appreciate any information. Thanks guys.

Welcome to NPORA Forums

 

Please register to gain full access to the forum.

Make sure you read the Forum Guidelines and don't forget to post a new intro in the New People Start Here! section, to say hi too everyone.

 

-NPORA

×
×
  • Create New...