Jump to content

Due to a hardware failure on the hosts systems, all posts and messages created between May 26th and Jan 13th have been lost. Additionally, if you joined the NPORA Forums community during that time, you'll need to re-register. -NPORA Mod Team *Updated: 05/19/2022 12:15AM PST

burtonmadness

Members
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

Previous Fields

  • Your Pathfinder Info
    2003 4WD LE
  • Place of Residence
    CA
  • Mechanical Skill Level
    Wrench And Socket Set Mechanic
  • Your Age
    45+
  • What do you consider yourself?
    Rarely Go Off-Road
  • Model
    LE
  • Year
    2003

Profile Information

  • Location
    CA
  • Country
    United States

burtonmadness's Achievements

NPORA Newbie

NPORA Newbie (1/5)

0

Reputation

  1. Not driven at night so cannot confirm those, but the radio blips off/on, and also dash lights as if starting up. So I suspected and checked battery connection. Think need to double check the grounding connection though. Thx for confirming my thought that the P0420 is not the issue. I've reset the code and will see it returns and replace the Bank1 sensors if needed. (Have them on hand)
  2. Recently had alternator issue and since battery was 4-5 yrs old replaced at same time. (getting good voltage from battery and 14.1-5 from idle to 3k rpm) Engine code P0420 showing and plan to replace the O2 sensors (but don't this this is the cause). So periodically just cruising and not accelerating (mainly at freeway speeds), electricals power off for half a second then i get several lights tests on dash like when powering on. The engine power loss is not readily noticeable. Ideas before i also change the cat and exhaust. Regards

Welcome to NPORA Forums

 

Please register to gain full access to the forum.

Make sure you read the Forum Guidelines and don't forget to post a new intro in the New People Start Here! section, to say hi too everyone.

 

-NPORA

×
×
  • Create New...