Jump to content
Sign in to follow this  
jasunderland

Heater hose control valve issue

Recommended Posts

Hey guys! It is getting cold here in NE Indiana and I didn’t have heat in my ‘08 LE Did some research and found the problem.

https://youtu.be/Zi68CYFuXmk

My worm gear is not opening the valve when the motor spins.

I have found this part for the Armada but cannot find anything for the Pathfinder.

ee1c3732532e5493e6e7bf70d7cb73d1.jpg

Everything looks exactly the same as far as the valve goes but the hoses look a lot different. Can I just cut these hoses to fit? Anyone else have this issue?

Thanks guys!


Sent from my iPhone using Tapatalk

Edited by jasunderland

Share this post


Link to post
Share on other sites

sorry for the duplicate post. I posted it on tapatalk but it acted like it did not post. Tried it again and said the same thing. Came to the website and now I see I posted it 2x. Admin, please delete the other post.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Update....

 

I found the correct PN.

 

92400-ZS22A

 

0.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

Welcome to NPORA Forums

 

Please REGISTER to gain full access to the forum.

Make sure you read the Forum Guidelines and don't forget to post a new intro in the New People Start Here! section, to say hi too everyone.

 

-NPORA

×