Jump to content

Due to a hardware failure on the hosts systems, all posts and messages created between May 26th and Jan 13th have been lost. Additionally, if you joined the NPORA Forums community during that time, you'll need to re-register. -NPORA Mod Team *Updated: 05/19/2022 12:15AM PST

finally posting


silver03r50
 Share

Recommended Posts

got my self a very clapped out and rusty 2003 r50. all that's done to it is a set of general grabber AT 2.  I've also been dealing with a lovely lean code on bank 2 so I'd love to hear some ideas about that I did hook up some scanners and senors and noticed that both of my post O2 sensors are malfunctioning. 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

The O2 sensors are probably the most common failure on these trucks. Luckily, it’s a 15-30” fix. Unplug the old one up top, zip tie the new one to the old one’s line, drop the sensor from above, & once you’ve attached the new one below, clip off the ends of the old one. I’ve done it a handful of times. BTW, don’t forget Bank 1 is the passenger side on these trucks.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

Welcome to NPORA Forums

 

Please register to gain full access to the forum.

Make sure you read the Forum Guidelines and don't forget to post a new intro in the New People Start Here! section, to say hi too everyone.

 

-NPORA

×
×
  • Create New...