Jump to content

Due to a hardware failure on the hosts systems, all posts and messages created between May 26th and Jan 13th have been lost. Additionally, if you joined the NPORA Forums community during that time, you'll need to re-register. -NPORA Mod Team *Updated: 05/19/2022 12:15AM PST

Another pathfinder issue, so start


Recommended Posts

View PostHawkeyePrinting, on 11 January 2010 - 02:09 AM, said:

Well I thought I would update you guys, I tried out the distributor thing and it doesn't spin when I crank the motor so the timing belt snapped.. WTF! It was changed last year, oh well, I have a guy dropping by tomorrow to see if he will take the whole thing as is to make some cash off of this.

 

Thanks for all the help though guys!

 

hey, THATS ME!! I'm that guy! lol

I know this thread is ancient, I thought it was just really cool coming across it :P

 

SO here's what happen: The water pump started leaking and coolant got all over the t-belt and she snapped.

As far as I can tell I've remedied the whole situation :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

Welcome to NPORA Forums

 

Please register to gain full access to the forum.

Make sure you read the Forum Guidelines and don't forget to post a new intro in the New People Start Here! section, to say hi too everyone.

 

-NPORA

×
×
  • Create New...