Jump to content

Due to a hardware failure on the hosts systems, all posts and messages created between May 26th and Jan 13th have been lost. Additionally, if you joined the NPORA Forums community during that time, you'll need to re-register. -NPORA Mod Team *Updated: 05/19/2022 12:15AM PST

mileage...what do you guys get?


turbopath
 Share

Recommended Posts

On my last fill up I averaged 11 mpg. I need to fix a small exhaust leak, do need plugs/wires and front O2 sensors and I'll see when I stand after that. It doesn't really bother me yet but I still would like to get better mileage so the VG is running healthier.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

ya i had the same thing, it took me almost a full tank of gas to go 120 mi last weekend! as soon as i got back from my road trip my check engine soon light came on. i took it to autozone to check it. the code it was putting out was the torque converter. which would explain the crappy gas mileage. i also wanted to ask at what rpm is your engine at when your going 70 mph. im at 3k going 70 that seems a little high right?

so i start looking for torque converters and i cant find one online. are they only a dealer item or can i get them somewhere else? about how much do they cost?

Link to comment
Share on other sites

One this topic I get horrible milage. I was wondering also if the O2 sensors could be the root. I have no codes for them but i don't think they have ever been replaced.

 

I was also wondering if my exhaust could be part of the problem. The pipes that they put in when i did the cat-back are too large. So I have a bit of lag due to lack of pressure until I get to about 2500 rpm's. I have thought about re-doing the exhaust and Y piping it. And instead of running 2x2.25 dual in with a single 2.5 out do the Y pipe 2.25 single in and 2.5 single out.

 

I would love to see what you all think about this. If it will get me back up to normal low-end power, and better mpg then I will do it.

Link to comment
Share on other sites

12-13

15 on all highway

thats even after warn hubs, iridium plugs(which was a pain in my a$$), K&N filter charger, but ive also got an exhaust leak, 30x9.5 BFG ATs, and possibly a bad fuel pump/system, luckily no O2 sensor problems yet

 

what i dont get and im not sure if this guy was full of it he was telling me that he was getting low to mid 20's. Im thinking he was full as BS but he did have semi street tires on it but that still seams high

Edited by csutke
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

Welcome to NPORA Forums

 

Please register to gain full access to the forum.

Make sure you read the Forum Guidelines and don't forget to post a new intro in the New People Start Here! section, to say hi too everyone.

 

-NPORA

×
×
  • Create New...