Jump to content

UPDATE - The host suffered a "Catastrophic Hardware Failure" (*specifics not shared) on 01/13 and the "latest available" backup for the website and database were restored.  At this point they have been unable to recover any later versions of the database.

     We are going to give them another 72hrs to pull off a miracle and find something later than 05/21 before we fully move forward with normal forum operations.  Maybe we'll luck out, but to be perfectly honest, it's not looking good.

     It is still recommended that new members wait to register for the time being, as any new accounts created before our final decision on a path forward is made, may not exist once this is taken care of. This is also true for new topics, posts, status updates, profile & account changes, etc.

 

As always, we appreciate your patience as ask that you hold on just a little longer.

-NPORA Mod Team

*Updated: 01/17/2022 6:54PM PST

Recommended Posts

,Ok First of all im gonna say..... I love my 1988 Pathfinder. I told my friends id choose this over a brand new lincoln....i find myself rubbing the dash calling her my phat girl!  Ive been working on her so much and always new parts. So i have issues beyond meassure.

 

Ill just start with the major one.

 

So theres a scrapping noise coming from under the car.... I thought it was my clutch release barring so WSL sold me one seperately. Of course 3 cross members i took off the gear slid transmission  back. Popped in the barring.  The noise was still there. So then i ordered the whole clutch kit which comes with the releade barring and the special tool to put it in.... MY GOD LOTS OF WORK!    Finally i got it in.....nothing changed. Of course i drained fluid and refilled before and after.... I dont know what to do next?

 

Details on the engine running:

*sound is during idleing

* 1st gear 

*2nd gear

*3rd gear

*not in 4th (so im constantly trying to drive in 4th at 60km to save the embaressing looks)

*5th even louder grinding

 

When my clutch is down to switch no sound. But neutral idling its grinding

 

Please help

 

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 4 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

Welcome to NPORA Forums

 

Please register to gain full access to the forum.

Make sure you read the Forum Guidelines and don't forget to post a new intro in the New People Start Here! section, to say hi too everyone.

 

-NPORA

×
×
  • Create New...