Jump to content
Sign in to follow this  
Jhurkmans

92 pathy not running right

Recommended Posts

So my 92 pathy has had some issues. I replaced the knock sensor and afee things and put it all back together. It was running the best it has in years. I changed the distributor and the distrubutor cap last night. Now it wont move. In park and neutral itll rev up just fine but the moment it gets in gear, it wont get above 500 rpms and it refuses to move. Any thoughts? I have till monday to get it running so i can get to work and i cant find any info anywhere!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Did you set the timing after replacing the distributor?

Share this post


Link to post
Share on other sites
9 hours ago, Slartibartfast said:

Did you set the timing after replacing the distributor?

No but i just adjusted it by ear and its running better so im just going to get a light sensor and set it back up

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

Welcome to NPORA Forums

 

Please REGISTER to gain full access to the forum.

Make sure you read the Forum Guidelines and don't forget to post a new intro in the New People Start Here! section, to say hi too everyone.

 

-NPORA

×
×
  • Create New...