Jump to content


Moving To New Servers!

 

*Temporarily On Hold Due To Time Restrictions*

 

Members interested in helping test the new NPORA server platform, please contact RedPath88 via PM or email for further information.
 
Thank you,
-NPORA
 
 


Photo

Rear wiper problem 2011 pathfinder


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 OFFLINE   jjernigan1

jjernigan1

    NPORA Newbie

  • Members
  • Pip
  • 8 posts
  • Local time: 10:25 PM
  • Location:Chesapeake,VA
  • Country:
  • Model:LE
  • Year:2011

Posted 19 April 2018 - 07:30 PM

Rear wiper will only run for few seconds then it stops. This happens on both intermit and on setting. Wiper will just stop in random positions and not return to resting position. If you cycle the key from off to on , this process can be repeated only running few seconds and stopping again. I have dis-assembled and re-assembled rear motor completely and found nothing wrong. Any help would be appreciated


Sent from my iPhone using Tapatalk

#2 OFFLINE   Bunchie

Bunchie

    NPORA Fulltime Resident

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 226 posts
  • Local time: 07:25 PM
  • Location:Super Natural British Columbia
  • Country:
  • Model:LE
  • Year:2002

Posted 19 April 2018 - 08:04 PM

I wonder if the problem perhaps lies in the control circuitry rather than the wiper motor itself....? A motor primarily will only do what its told by the power circuitry, right? My 2CW.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Welcome to NPORA Forums

 

Please REGISTER to gain full access to the forum.

 

Make sure you read the Forum Guidelines and don't forget to post a new intro in the New People Start Here! section, to say hi too everyone.

 

-NPORA