Jump to content
Sign in to follow this  
Trogdor636

Another Code 51 Injector question...

Recommended Posts

Working on a friends Pathfinder, had a rat gnaw on injector 4 wire. Cleaned up wire, put a new connector in, but the vehicle is still throwing the code 51. Injector OHMS out the same as the others. I can hear it clicking with my mechanic stethoscope. Harness has power with a test light, and the wires have continuity. My question is, when the vehicle is running, the OHMS change for the other 5 injectors, however this injector stays at 13-14. Could it still be a faulty injector? Bad wiring? Needs to be smogged soon! Any ideas?

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm not great at electrical a tuff but have you tried disconnecting the battery to reset the code? Not sure what a stuck injector would give you when tested either

 

Sent from my SAMSUNG-SM-N920A using Tapatalk

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have reset the code at the ECM multiple times, not by unplugging the battery. Code will be cleared, you start it and no CEL, turn it off, and then the CEL pops back on. Injector being stuck open is what I am starting to believe.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

Welcome to NPORA Forums

 

Please register to gain full access to the forum.

Make sure you read the Forum Guidelines and don't forget to post a new intro in the New People Start Here! section, to say hi too everyone.

 

-NPORA

×
×
  • Create New...