Jump to content

advseeker

Members
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About advseeker

  • Rank
    NPORA Newbie
  • Birthday 08/10/1956

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Previous Fields

  • Your Pathfinder Info
    1999, Auto and standard
  • Place of Residence
    Newcastle, Australia
  • Mechanical Skill Level
    Skilled/Experienced Mechanic
  • Your Age
    45+
  • What do you consider yourself?
    Rarely Go Off-Road
  • Model
    ST
  • Year
    1999.5

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Newcastle, Australia
  1. First time poster, be gentle. I have just bought a '99 Pathfinder and today I fitted a Sony head unit using the Nissan factory harness and all is not good. I only have right rear speaker and when I disconnect the aerial lead (the 2 wire one with adapter) from the head unit the unit powers down (turns off). I have fitted quite a few unit to a variety of vehicles and never had this issue before. Any help would be appreciated
  2. advseeker

    New Stereo Head Unit

    First time poster, be gentle. I have just bought a '99 Pathfinder and today I fitted a Sony head unit using the Nissan factory harness and all is not good. I only have right rear speaker and when I disconnect the aerial lead (the 2 wire one with adapter) the unit powers down (turns off). I have fitted quite a few unit to a variety of vehicles and never had this issue before. Any help would be appreciated

Welcome to NPORA Forums

 

Please REGISTER to gain full access to the forum.

Make sure you read the Forum Guidelines and don't forget to post a new intro in the New People Start Here! section, to say hi too everyone.

 

-NPORA

×