Jump to content

Brad251

Members
  • Content Count

    56
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

6 Neutral

About Brad251

  • Rank
    NPORA Regular

Previous Fields

  • Your Pathfinder Info
    1988 Pathfinder SE-V6 4WD 2 door Manual
  • Place of Residence
    Sycamore, GA
  • Mechanical Skill Level
    Standalone Tool Chest Mechanic
  • Your Age
    36-40
  • What do you consider yourself?
    Weekend Warrior
  • Model
    SE
  • Year
    1988

Profile Information

  • Location
    Sycamore, GA
  • Country
    United States

Recent Profile Visitors

1,206 profile views
  1. Thanks I found an engine outta a 95 with only 59k on it with a 90 day warranty for $600. For that price it's just a better call to go this way. Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk
  2. I've been told u can swap a VG30I to a VG30E I have an 88 and the newer engines are cheaper and lower miles and a little more power. What else has to be done if you put a E engine in an I truck? ECU swap? Thanks in advance Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk
  3. Hey everyone. I haven't posted in a while but just wanted to thank everyone for how much help y'all have been in the past. I have decided to sell or trade my 88 Pathfinder as I'm not able to work on it any longer. Just wanted to let y'all know. Most everything works on it. I think it's got a jumped timing issue but wasn't able to get the bottom pulley off the truck. It turns over and sounds fine. Anyway if anyone is of interest. I'm located in South Georgia. I have the title. Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk
  4. Used same duck puller. Brand New kit. The truck won't start but turns over fine. And bottom crank timing skipping is my last guess unless Redpath is right (he usually is) PB blaster has been used. Will let u know what I can find on keyway. Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk
  5. My 88 pathy has a stuck balancer pulley. Got removal tool. Bolts keep bending. Will try and get grade 8 bolts but they aren't very big. Any suggestions? Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk
  6. It's getting spark. And has new set of plugs. Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk
  7. Been a while since I posted but everyone here has always been great. My truck won't start. Turns over fine and even sounds fine when turning over. I have checked to make sure it's getting fuel ,replaced the CPS under the distributor, and pulled the timing cover off to check the belt hasn't jumped. No codes coming up Any suggestions? Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk
  8. I have the exact same truck and mine hasn't worked since I've had the truck. Sent from my XT1585 using Tapatalk
  9. Fuel pumps great and filter is new it's getting gas to the TBI I do have. Light but cannot find any sort of timing mark or notched plate on pulley. Sent from my XT1585 using Tapatalk
  10. I had a switch on mine that was in same location on my 88. Diff switch but I think mine was for fog lights. Didn't look factory to me tho Sent from my XT1585 using Tapatalk
  11. People are telling me that mine maybe bad n a different thread. My issue was truck started running rough. Didn't have the power it did just a general running poorly. I adjusted timing got slightly better. Then one day on interstate i had gotten on it and it died. Hasn't started since. I thought it was crank sensor. But I've checked everything n the world I can think of. Supposedly it can still spin and be bad bearings. Idk. I've never heard of that Sent from my XT1585 using Tapatalk
  12. Guess that could be it. I'm really at a loss. I did have someone try and Crank it while I adjusted the dist all over the place just to try. Same no matter where I put it. Didn't sound any different when spinning over Sent from my XT1585 using Tapatalk
  13. I'm not sure if it makes a difference on what u meant but the rotor spins while turning over Sent from my XT1585 using Tapatalk
  14. Also I'm getting spark out of and into dist. Sent from my XT1585 using Tapatalk
  15. Just sensor. The dist cap and rotor button look like they were replaced before I bought it. I had the old button in back of truck when I bought. It's not fuel pump or timing belt. I haven't checked codes again. But I am going too Sent from my XT1585 using Tapatalk

Welcome to NPORA Forums

 

Please REGISTER to gain full access to the forum.

Make sure you read the Forum Guidelines and don't forget to post a new intro in the New People Start Here! section, to say hi too everyone.

 

-NPORA

×
×
  • Create New...