Jump to content

sailone32003

Members
  • Content Count

    44
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

sailone32003 last won the day on May 16 2015

sailone32003 had the most liked content!

Community Reputation

2 Neutral

About sailone32003

  • Rank
    NPORA Newbie
  • Birthday 06/30/1956

Previous Fields

  • Your Pathfinder Info
    1993 SE Black one owner
  • Place of Residence
    Fleming Island, FL.
  • Mechanical Skill Level
    Standalone Tool Chest Mechanic
  • Your Age
    45+
  • What do you consider yourself?
    Weekend Warrior
  • Model
    SE
  • Year
    1993

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    U.S.A.
  1. Hello all is it time to put her to rest? My 93 Pathy started missing and backfiring on the way to work Friday and I also noticed what seemed like a burning metallic smell. Any body else experience this and if so please help to want to put the old girl down. Thanks
  2. I was having the same problem last month. Cleaned the mass airflow sensor know all is fine. Sent from my iPhone using Tapatalk
  3. Thanks for the replies. Cleaned the Throttlebody seems to of taken care of it for now. Sent from my iPhone using Tapatalk
  4. Hey everyone, happy weekend. Hope you can help with this, my 93 S/E started acting up the other day it runs fine while cold but after it warms up it hesitates when accelerating from a stop but seems to accelerate and run fine after at speed. I ran the codes and I'm getting code 13, Engine coolant temperature sensor. Can that be causing my problem? Thanks Sent from my iPhone using Tapatalk
  5. Sorry about the double post didn't know either post went through. When I tried to post it each time a pop-up came up and said unable to post. Thanks for the responses Sent from my iPhone using Tapatalk
  6. Hey everyone, Sorry I think I've seen this covered someplace else but I can't find it. What have you found to be the best plugs for a 93 Pathy? Thanks in advance Sent from my iPhone using Tapatalk
  7. Hey everyone, Sorry I think I've seen this covered someplace else but I can't find it. What have you found to be the best plugs for a 93 Pathy? Thanks in advance Sent from my iPhone using Tapatalk
  8. Anyone know how to trouble shoot aShuft solenoid B circuit and where exactly it is located? Thanks Sent from my iPhone using Tapatalk
  9. Thanks everyone. Love this forum. Thank you byob it was the inline fuse. Sent from my iPhone using Tapatalk
  10. So I read my transmission codes today and am not sure how to read it, what I got was a long flash followed by 4 short then a pause followed by 1 long flash followed by 5 short flashes then a long pause? Help Sorry wrong thread Sent from my iPhone using Tapatalk
  11. Ok thanks for the replies. I'll see if I can trace it out. Thanks again. Sent from my iPhone using Tapatalk
  12. Sorry if this has been covered. I looked but didn't find anything. Both my fog lights have stopped working checked to see if there was power at the lamp no such luck. When I turn the switch on the console on and of I can hear the relay clicking. anyone else run into this/ And any suggestions where to start checking things out. Thanks, Paul
  13. Up Date: First let me thank those of you That responded. Yesterday did the self flush as per 88pathoffroad has posted elsewhere. Replace fluid with Max Life and all seems fine, 202000 miles on original trans and still going, love this vehicle.
  14. No cooler installed. Going to drain and flush tomorrow and check if radiator is clogged. No haven't checked codes. Is the control module the same as the engine? Sent from my iPhone using Tapatalk
  15. OK update after she sat and cooled off for a bit I went out and drove her and she shifted fine. WTH

Welcome to NPORA Forums

 

Please REGISTER to gain full access to the forum.

Make sure you read the Forum Guidelines and don't forget to post a new intro in the New People Start Here! section, to say hi too everyone.

 

-NPORA

×
×
  • Create New...